Начало / За нас

Моята история

Казвам се Димитър (Дими) и Левски е моят роден град. Върнах се тук от столицата, заедно с моята детска мечта - да създам своя ферма. Любовта към земята я наследих от дядо си Димитър. От него запомних, че с постоянство, труд и упоритост, всичко се постига.

Дядо не можа да види това, което имам в момента. Знам, че щеше да се гордее и с мен, и с градините, и с продуктите ми.

Агроном съм. Идеята ми е не само да управлявам фермата си, но и да помагам на други земеделци да отглеждат по-чисти и по-качествени плодове и зеленчуци, за да има България повече локално производство.

Сега, на 24 години, вече имам Dimmy’s Farm. Отглеждам сливови овошки от 5 сорта. Реколтата използваме за пресен и сушен плод, производство на сладка, сосове и други традиционни и новаторски продукти.

Казват, че съм постигнал доста. Може. Мечтата ми сега е да изкупувам продукцията на местни производители, за да могат още повече семейства, и в България, и в чужбина, да се наслаждават на фермерски продукти с гарантиран произход.

сладко от сливи

Мисия

Да създаваме продукти с любимите вкусове от миналото и иновативни - с обещание за вкусово изживяване. Затвореният цикъл на производство гарантира запазването на вкуса и полезните свойства на плодовете. Показваме процеса, за да е по-истински вкусът, който предлагаме.

сладко от сливи

Визия

Да сътворяваме бъдеще, в което Dimmy's Farm е гарант за вкусни продукти и емблема на българското земеделие. Преобразяваме традиционните вкусове в изкушение, съчетавайки високо качество, прозрачност и любов към земята във всяка част от производствения цикъл.

Ценности

Ясен произход – С Dimmy's Farm клиентът знае от къде идва храната му. Споделяме ежедневието на фермата и целия процес - от нивата до трапезата. Затвореният кръг на производство гарантира висок контрол и безпрецедентно качество.

Натурален състав – Произвеждаме висококачествена суровина. В преработката и в краен продукт не присъстват каквито и да било подобрители и консерванти. Само чист природен вкус.

Баланс – Dimmy's Farm разкрива баланса между традиционните и съвременни вкусове. Създаваме продукти, които връщат към корените с иновативна технология и вкус.

Любов към земята и природата – Създаваме продукти, които не са мо задоволяват вкусовите предпочитания, но и възвръщат връзката с природата, предлагайки сладко и емоционално/романтично изживяване. "